پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

خشم دوباره رونالدو؛ این بار پرتاب پیراهن! +عکس

کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی یوونتوس امروز در باز کردن دروازه جنوا ناکام ماند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، یوونتوس امروز با نتیجه 1-3 در دیداری خانگی برابر جنوا به برتری دست یافته و دوباره در کورس نایب قهرمانی سری آ در کنار میلان قرار گرفت. دژان کولوسفسکی، آلوارو موراتا و وستون مک کنی سه گلزن بیانکونری در این دیدار بودند و کریستیانو رونالدو نتوانست نام خود را در بین گلزن های یوونتوس در برابر جنوا ثبت کند.

 

اما ستاره پرتغالی که در پایان مسابقه از این ناکامی عصبانی بود، لباس خود را درآورده و روی زمین استادیوم آلیانس تورین پرتاب کرد و راهی رختکن شد. یکی از توپ جمع کن های نوجوان کنار زمین نیز خوش شانس بوده و خیلی زود خود را به زمین رساند تا لباس کریستیانو رونالدو را از آن خود کند.

 

ستاره 36 ساله و پرتغالی در صحنه گل دوم یوونتوس فرصت فوق العاده ای برای باز کردن دروازه جنوا داشت، اما ضربه او از دو قدمی و در مقابل دروازه بدون سنگربان در عین ناباوری به دیرک برخورد کرد و در ریباند این آلوارو موراتا بود که توانست دروازه جنوا را باز کند. البته کریستیانو رونالدو همین حالا نیز با 25 گل و با اقدار بالاتر از روملو لوکاکوی 21 گله در صدر جدول بهترین گلزنان ایتالیا قرار دارد.

 

خشم دوباره رونالدو؛ این بار پرتاب پیراهن! +عکس

خشم دوباره رونالدو؛ این بار پرتاب پیراهن! +عکس

همین چند هفته پیش بود که کریستیانو رونالدو در لباس تیم ملی پرتغال و بعد از مردود شدن گل سالم این بازیکن برابر صربستان، بازوبند خود را از شدت عصبانیت به زمین کوبید و از میدان خارج شد. آن بازوبند در نهایت در یک مراسم خیریه فروخته شد، اما به نظر می رسد تکلیف لباس رونالدو از همین حالا مشخص است.

خشم دوباره رونالدو؛ این بار پرتاب پیراهن! +عکس

 

آندره آ پیرلو پس از سوت پایان در مورد این رفتار رونالدو اینگونه توضیح داد: "طبیعی است وقتی جریان بازی پیچیده شد، رونالدو قصد داشت دروازه حریف را باز کند. رونالدو یک قهرمان است و همیشه می خواهد اثرگذار ظاهر شود."/ ورزش سه

 

ارسال نظر
آخرین اخبار